Amir Džonson kažnjen jer je koristio telefon na utakmici VIDEO

Amir Džonson, košarkaš Filadelfija Seventisiksersa, kažnjen je od strane kluba zbog korišćenja mobilnog telefona na klupi tokom utakmice.

SNIzvor: B92
Podeli
Photo by Drew Hallowell/Getty Images
Photo by Drew Hallowell/Getty Images

Filadelfija 76ersi kaznili svog košarkaša Amira Džonsona zato što je tokom utakmice, koju je njegov tim izgubio od Bruklin Netsa pred svojim navijačima, koristio mobilni telefon.

"Organizacija Siksersa kaznila je Amira Džonsona zbog svog ponašanja na klupi tokom utakmice. Razgovarao sam sa Amirom i on zna da su takve stvari neprihvatljive, a mi idemo napred i fokusirani smo na utakmicu broj dva", rekao je generalni menadžer, Elton Brend.

Kamere su uhvatile momenat kada Džonson vadi telefon i nešto pokazuje saigraču Džoelu Embidu i za svoje ponašanje je uputio izvinjenje.

"Izvinjavam se što sam na klupi imao mobilni telefon, preuzimam odgovornost za svoje postupke i spreman sam da snosim posledice. Izvinjavam se svom timu, saigračima i navijačima zbog nelagodnosti koje je ova situacija prouzrokovala", rekao je Amir Džonson.

Džoel Embid je odmah posle meča objasnio novinarima da mu je Amir Džonson pričao o svojoj ćerci koja je bolesna i samo je proveravao kako joj je.

"Pogledao sam u telefon pošto je Amir proveravao stiuaciju svoje ćerke koja je trenutno veoma bolesna", poručio je Džoel Embid, dok je trener ekipe, Bret Braun, ovu situaciju nazvao "neprihvatljivom".

strana 1 od 48 idi na stranu