Divac i Volton se sastali i dogovorili višegodišnju saradnju

Luk Volton, doskorašnji trener Los Anđeles Lejkersa, potpisaće višegodišnji ugovor sa Sakramento Kingsima, javlja dobro obavešteni novinar Sem Emik.

Izvor: PT

Subota, 13.04.2019.

22:00

Divac i Volton se sastali i dogovorili višegodišnju saradnju
Photo by Harry How/Getty Images

Vlade Divac, generalni menadžer Kingsa, sastao se u subotu sa Voltonom i prema informacijama iz SAD, sastanak je prošao veoma dobro.

Legendarni srpski košarkaš prvog dana posle kraja ligaškog dela sezone otpustio je trenera Dejva Jejgera i svog zamenika Brendona Vilijamsa.

Odmah se pojavila informacija da želi Voltona na čelu mlade ekipe, a kako je on sutradan dobio otkaz od Lejkersa, dve strane su i zvanično mogle da sednu i razgovaraju.

Volton je jedan od najtalentovanijih trenera lige, međutim teško mu je išlo sa superzvezdom kakav je Lebron Džejms i očekivano je došlo do razlaza na kraju sezone.

Nekadašnji NBA košarkaš bio je član stručnog štaba Golden Stejt Voriorsa i desna ruka Stiva Kera, pre nego što je došao u Lejkerse, gde je radio dve godine.

Mnogi smatraju da će Volton biti idealan za klupu Kingsa, pošto je odličan u radi sa mladim igračima i stil igre mu je takav da se tačno uklapa u ono što Divac traži.

Inače, Vlade Divac i Luk Volton igrali su zajedno u Los Anđeles Lejkersima u poslednjoj profesionalnoj sezoni (2004/2005) srpskog košarkaša.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: