Maloun: Pričamo o novom rekordu; Popovič: Da li si ozbiljan? VIDEO

Greg Popovič, trener San Antionija, još jednom je pokazao o kakvoj se veličini radi, nakon što je na meču protiv Denvera isključen posle 63 sekunde.

Izvor: PT

Četvrtak, 04.04.2019.

09:23

Maloun: Pričamo o novom rekordu; Popovič: Da li si ozbiljan? VIDEO
Tanjug/ AP Photo/David Zalubowski

Nagetsi su lako izašli na kraj sa Sparsima, a posle utakmice Popovič se pridružio treneru Denvera Majk Malounu na pres konferenciji.

"O čemu pričate?", upitao je Popovič, posle zagraljaja sa Malounom.

"O novom NBA rekordu koji se desio večeras", uzvratio mu je trener Denvera.

"Kakav rekord? O čemu se radi?", ponovo pitao Greg, na šta mu je Majk odgovorio: "Neko je isključen sa utakmice posle samo 63 sekunde".

Tada je usledila urnebesna reakcija Popoviča, koji je rekao: "Da li si ozbiljan? Mora da je ta osoba nekoga udarila. Da li je neko udaren?".

Posle kratkog razgovora Popovič je napustio izlaganje Malouna i ostavio ga je sa lokalnim novinarima.

Legendarni NBA stručnjak na terenu je proveo svega 63 sekunde, pošto je dobio dve tehničke od strane sudije, što automatski znači isključenje. Opširnije o utakmici dve ekipe i sjajnoj partiji Nikole Jokića pročitajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: