Jokić perfektan protiv Sparsa, "ludi Srbin" isključen posle 63 sekunde

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su pred domaćom publikom San Antonio Sparse sa 113:85.

Izvor: PT

Četvrtak, 04.04.2019.

08:05

Jokić perfektan protiv Sparsa,
Tanjug/ AP Photo/David Zalubowski

Nakon što su veče pre ubedljivo poraženi od Golden Stejt Voriorsa, Nagetsi su uspeli da se oporave i da predvođeni Nikolom Jokićem dođu do 52. pobede.

Srpski centar na terenu proveo je svega 28 minuta i ostvario je učinak od 20 poena (9/10 iz igre), 11 skokova i devet asistencija.

Jokiću je bilo potrebno samo još jedno uspešno dodavanje za novi tripl-dabl u sezoni, ali nije bilo potrebno da igra u završnici kako je utakmice već bila rešena.

Utakmicu je obeležio i trener Sparsa Greg Popovič, pošto je na parketu "Pepsi centra" proveo samo 63 sekunde. "Ludi Srbin" je na 1:03 od početka meča zatražio tajm-aut, žestoko se bunio kod sudija i zbog toga je dobio dve tehničke, odnosno isključujuću.

Nagetsi su utakmicu rešili u drugoj deonici koju su dobili sa 33:19, a na poluvreme su otišli sa rezultatom 61:43. Do kraja meč kontrolisali su ritam meča i zasluženo su upisali novu pobedu. Jokić je bio najefikasniji u pobedničkom sastavu, a pratili su ga Monte Moris i Malik Bizli sa po 19 poena, Džamal Mari sa 14 i Heris i Barton sa 11 poena.

Kod gostiju Lamarkus Oldridž postigao je svega 16 poena, kao i "ruki" Loni Voker junior, dok je Demar Derozan imao svega 11 za 24 minuta.

Denver se nalazi na drugom mestu Zapada sa skorom 52/26, dok je San Antonio osmi sa 45/34.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: