Jokić upisao dabl-dabl pa dobio isključenje! VIDEO

Potencijalni reprezentativac Srbije Nikola Jokić je zabeležio dabl-dabl u porazu Denvera od Vašingtona rezultatom 95:90.

Izvor: SV

Ponedeljak, 01.04.2019.

08:42

Jokić upisao dabl-dabl pa dobio isključenje! VIDEO
Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Četiri minuta pre kraja utakmice je isključen, zbog prigovora sudiji, pri rezultatu 88:88, pošto prethodno arbitri nisu dosudili očigledan nameran prekršaj Bobija Portisa.

Nekadašnji igrač Mega Leksa je bio najefikasniji u svom timu sa 23 poena i 14 skokova, a upisao je i četiri asistencije uz 11 pogođenih od 15 upućenih šuteva na koš iz igre.

Najveću podršku je imao u partneru u reketu, krilnom centru Polu Milsapu koji je upisao 13 poena i 16 skokova, dok je Džamal Marej ubacio 12 poena.

U ekipi Vizardsa bolji od ostalih bio je Troj Braun, koji je na parketu proveo 42 minuta i upisao 24 poena, dok je centar Tomas Brajant upisal dabl-dabl (20 poena, 14 skokova).

Zapaženu partiju sa klupe imao je Džabari Parker sa 20 poena.

Nagetsi su na dva minuta do kraja meča imali tri poena prednosti, posle trojke Malika Bizlija, ali nisu uspeli da sačuvaju prednost.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: