Porzingis optužen za silovanje

Letonski košarkaš Kristaps Porzingis optužen je da je silovao jednu devojku tokom 2018. godine, prenosi "Njujork Post".

Izvor: LN

Nedelja, 31.03.2019.

12:07

Porzingis optužen za silovanje
Photo by Christian Petersen/Getty Images

Njujorška policija pokrenula je istragu o navodima neimenovane devojke, koja Porzingisa optužuje da ju je silovao istog dana u kojem je pokidao ligamente i završio sezonu prošle godine.

Kako se navodi, pomenuta devojka je optužbe za silovanje podnela godinu dana nakon dela jer je pokušavala da se sa Letoncem nagodi oko naknade van suda u visini od 68.000 dolara.

Porzingisov advokat je negirao sve optužbe.

"Upoznati smo sa optužbama na Porzingisov račun i sve ih poričemo. Obavestili smo federalne pravne službe povodom incidenta 20. decembra 2018. godine, a obavestili smo i NBA ligu, koja je od početka bila upoznata sa ovim slučajem", navodi se u saopštenju.

Porzingis je nedavno trejdovan iz Njujorka i Dalas, a iz Maveriksa su za ESPN naveli da su bili u potpunosti upoznati sa optužbama za silovanje i da su u razgovore u trejdu ušli sa svim potrebnim informacijama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: