Kari: Sudija bio MVP; Durent: Moj mlađi brat to ne bi dosudio

Stef Kari i Kevin Durent, košarkaši Golden Stejt Voriorsa, bili su ogorčeni povodom završnice meča sa Minesotom.

Izvor: LN

Subota, 30.03.2019.

18:03

Kari: Sudija bio MVP; Durent: Moj mlađi brat to ne bi dosudio
Photo by Streeter Lecka/Getty Images

Minesota je pobedila Voriorse posle neizvesne završnice i produžetka rezultatom 131:130.

Voriorsi nisu bili zadovoljni suđenjem tog meča, u kojem su se u jednom trenutku rugali sudijama, a u drugom hvatali za glave posle dosuđenog faula nad Karl-Entonijem Taunsom.

Detaljan izveštaj kontroverzne situacije pogledajte OVDE.

Durent je okrivio sudiju Marata Koguta za poraz svoje ekipe.

"Jasno se videlo da sam krenuo u šut, kao i da me je faulirao sa obe ruke dok sam šutirao. Jesam li u pravu? Sudija Marat Kogut je bio igrač utakmice. Tačno je znao šta radi. Pročitao je da će Minesota odmah praviti faul i bio je spreman da ga sudi i pre nego što sam primio loptu. Neverovatno", rekao je Durent i dodao:

"Nekoliko puta sam gledao snimak, iako je dovoljno pogledati samo jednom. Nisam ga držao, nisam ga gurnuo, niti udaljio od lopte. Na sve to, lopta je otišla van terena, a faul je sviran u 'mrtvom' vremenu. Da li biste vi to svirali? Moj mlađi brat ne bi to dosudio! Trebalo je samo da nas puste da igramo".

Ni Stef Kari nije bio zadovoljan suđenjem, a sudiju je proglasio najkorisnijim igračem utakmice.

"Nije trebalo ni da dozvolimo da se meč odluči na taj način, ali sada kada se već sve to desilo, moramo da sre izdignemo iz svega i nastavimo dalje. Moramo da radimo, treniramo, da igramo našu prepoznatljivu košarku. MVP utakmice je sudija Marat Kogut", istakao je Kari.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: