Jokić: Igrali smo dobro, Oklahoma ne zna za predaju

Nikola Jokić i Denver su na gostovanju u Oklahomi slavili pobedu od 115:105, a Nikola Jokić je opet igrao odlično.

Izvor: Z.K.

Subota, 30.03.2019.

10:59

Jokić: Igrali smo dobro, Oklahoma ne zna za predaju
AP Photo/Sue Ogrocki

Srpski košarkaš je susret završio sa 23 poena uz 16 skokova i tri asistencije. Ovog puta, asistencije nisu bile na nivou na koji nas je navikao ove sezone, ali svejedno, utisak je dobar.

Jokić je izjavio je da posle poraza od Hjustona bilo jako bitno vratiti se na stazu pobeda. Denver je tako izjednačen po skoru sa šampionom Golden Stejtom, imaju 51 pobedu i 24 poraza.

"Posle teškog poraza od Hjustona, jednostavno, morali smo da odigramo najbolje što možemo i to smo i uradili. Znali smo da je Oklahoma izuzetno talentovan tim i da imaju igrače sa jakim fozičkim predispozicijama, koji se uz to nikada ne predaju. Otuda, mislim da smo odigrali jedan zaista dobar meč", poručio je Jokić.

Njegov utisak deli i trener Majkl Maloun.

"Fenomenalna pobeda, ovo je veoma neugodno mesto za gostovanje i igrati u ritmu noć za noć, to je posebno teško. Ponosan sam na momke. Ovo je velika pobeda za nas", priznao je Maloun.

Prednjačio je Džamal Marej, najefikasniji u timu Nagetsa.

"Moguće da je ovo bio Džamalov najbolji meč od kako je u Denveru. Svidelo mi se kako je odigrao. To je Marej koji nam je potreban u svakoj utakmici, veoma efikasan u napadu", dodao je trener Denvera.

Kada su ga podsetili da je Oklahoma moguć rival u plej-ofu i da je Denver dobio sva četiti meča ove godine, samo je odmahnuo rukom.

"Ne razmišljam na taj način kao da ćemo imati lake mečeve sa njima jer smo ih počistili u četiri meča. Nisam toliko blesav", rekao je Maloun.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: