Denver slavio, Jokić i Marej prejaki za Oklahomu

Košarkaši Denvera brzo su zaboravili poraz od Hjustona. Na gostovanju Oklahomi slavili su novu pobedu, 115:105.

Izvor: Z.K.

Subota, 30.03.2019.

08:38

Denver slavio, Jokić i Marej prejaki za Oklahomu
Photo by Matthew Stockman/Getty Images

Nikola Jokić i Džamal Marej predvodili su Nagetse do 51. pobede u sezoni kojom su uspeli da se izjednače sa Golden Stejtom na čelu Zapada.

Denver je tokom celog susreta bio u konrroli igre i rezultata. Nagetsi su u poslednjoj četvrtini imali i prednost od 14 poena (91:77), ali Oklahoma je uspela da se približi na svega šest poena zaostatka.

Jokić je potom postigao dva koša zaredom, dao prostora saigračima da odigraju mirniju završnicu.

Srpski centar je susret završio sa 23 poena (10/16 iz igre), 16 skokova i tri asistencije za ukupno 34 minuta na parketu, ali nije bio najefikasniji u redovima pobednika.

Džamal Marej je postigao 27 poena uz pet skokova u devet asistencija. POl Milsap je postigao 14, Vil Barton 12, a Mejson Plamli poen manje.

U timu Oklahome, malo je nedostajalo za tripl-dabl Rasela Vestbruka koji je susret završio sa 27 poena uz po devet skokova i asistencija. Pol Džordž je postigao 25 poena uz devet skokova i četiri asistencije. "Bilo je zabavno. Lepo putovanje u ovaj deo zemlje, posebno je lepo kada pobedite", izjavio je najbolji akter meča Džamal Marej.

Denver je dobio sva četiri okršaja ove sezone sa Okklahomom, ekipom koja im može biti potencijalni protivnik u plej-ofu.

"To što smo ih pobeđivali ne znači mnogo. Ako se susretnemo u plej-ofu biće to nešto sasvim novo. Imaju dobar tim i toga smo svesni. Jedino što nas zanima je naredna utakmica", dodao je košarkaš Denvera Mejson Plamli.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: