Harden: Mogu da budem jedan od najboljih svih vremena

Posle fenomenalne partije i pobede nad San Antoniom , košarkaš Hjustona Džejms Harden je priznao da je u zaista odličnoj formi.

Izvor: Z.K.

Subota, 23.03.2019.

10:15

Harden: Mogu da budem jedan od najboljih svih vremena
EPA-EFE/LARRY W. SMITH

On je izjednačio svoj rekord od 61 poena, toliko je imao i 23. januara u Njurjoku, a zahvaljujući njegovoj sjajnoj partiji Hjuston je slavio protiv velikog rivala sa 111:105.

Po završetku susreta Harden je rekao kako je imao veliku želju da se iskupi pred navijačima za raniji poraz od Sparsa.

"Srećan sam što smo pobedili. Prošli put smo doživeli težak poraz i bila nam je želja da odmah uzvratimo. Sparsi imaju sjajan tim, bilo je to četiri četvrtine sjajne košarke. Morate imati takav mentalni sklop da stalno budete u napadačkom modu, i to svake večeri. To je bio slučaj sa mnom ovog puta", izjavio je Harden.

Po osmi put ove sezone postigao je na jednom meču 50 i više koševa.

"Svakog dana radim naporno da dam najbolje od sebe. Imam šansu da postanem jedan od najboljih košarkaša svih vremena. To je nešto o čemu sanjate", priznao je Džejms.

Ono što je značajnije je da je uspeo da odličnom igrom u finišu susreta donese preokret kada je San Antonio imao šest poena prednosti na četiri minuta pre kraja.

"Uvek sam u toj zoni da moramo sve da kontrolišemo. Želeo sam da moji saigrači budu uključeni do kraja. Pokušavao sam da nađem način kako da im stvorim prostora za šut i da ih nekako nateram da daju još više od sebe jer su mi potrebni da bih i ja dobro igrao. Morao sam da igram agresivno u poslednjoj četvrtini i da idem na šut", zaključio je Harden.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: