Jokić: Imamo timski duh, igramo jedan za drugoga

Nikola Jokić i Denver nastavili su seriju pobeda i protiv Vašingtona.

Izvor: Z.K.

Petak, 22.03.2019.

16:40

Jokić: Imamo timski duh, igramo jedan za drugoga
Photo by Will Newton/Getty Images

Srpski košarkaš je odigrao još jednu odličnu partiju, zabeležio je dabl-dabl učinak od 15 poena i 11 skokova i bio jedan od najzaslužniji za trijumf Nagetsa od 113:108.

Srpski centar je po završetku meča istakao da je timski duh na najvišem nivou iće to svakako mnogo značiti u predstojećem plej-ofu.

"Moramo da nastavimo da igramo ovako dobro. Trebalo bi da znate da je uvek iza vas ili pored vas neko kome možete da prosledite loptu. Igramo jedan za drugoga", izjavio je Jokić.

Velika stvar je što je čakk osam košarkaša imalo dvocifren učinak, a njih petorica su imali jednak učinakk od po 15 postignutih poena. Pored Jokića, to je pošlo za rukom Polu Milsapu, Geriju Herisu, Džamalu Mareju i Toriju Kregu.

Trener Majkl Maloun kaže da se pribojavao meča sa Vizardsima.

"Bio sam zabrinut pre utakmice jer sam se plašio da će igrači biti pomalo umorni od utakmice u Bostonu. Izvući dobar rezultat posle svega, čak iako igra nije bila najgledljivija, govori mnogo o ovom timu koji se ne zadovoljava trenutnim", izjavio je Maloun.

On je dodao da tim ima još šansu da se bore za prvo mesto u Zapadnoj konferenciji.

"Jako je važno igrati na najvišem nivou pred ulazak u plej-of. I još imamo zašza da igramo. Biti šampion Divizije je nešto o čemu govorimo. Obezbediti tu poziciju nosioca i prednost domaćeg terena, zašto to ne bismo bili mi? Na 13 utakmica do kraja nema mesta mislima o opuštanju", zaključio je trener Denvera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: