Novicki veruje u Kingse: Imaju ogroman potencijal

Dirk Novicki, najbolji košarkaš u istoriji Dalas Maveriksa, pohvalio je mladu i talentovanu ekipu Sakramento Kingsa.

Izvor: LN

Petak, 22.03.2019.

09:15

Novicki veruje u Kingse: Imaju ogroman potencijal
Photo by Tom Pennington/Getty Images

Dirkov Dalas je poražen od Kingsa sa ubedljivih 116:100, a Nemac je u porazu učestvovao sa tri poena, dva skoka i jednom asistencijom.

On je imao samo reči hvale za Kingse i predvideo im veoma svetlu budućnost.

"Foks je bio fantastičan, on je sigurno jedan od najbržih igrača u ligi i napredovao je u odnosu na prošlu godinu. Begli je bio sjajan sa klupe, nema mnogo igrača koji mogu da postignu 20+10 sa klupe. Ovi mladi momci imaju veliki potencijal i biće zabavno gledati ih u budućnosti", kazao je Novicki.

Kada ga je novinar upitao šta misli o sezoni Kingsa posle predviđanja da će biti najgori tim lige, Novicki je bio začuđen.

"Ko je rekao je trebalo da budu najgori? Nikada to nisam video. Za mene su imali šanse da odu u plej-of. Imaju sve što je potrebno i imali su šanse. Navijao sam za njih, pogotovo kada je Herison (Barns) došao. Imali su par teških poraza... Ja sam iskreno mislio da će oni biti osmi", dodaje Dirk.

Novicki je trenutno u svojoj 21. sezoni u NBA ligi, a odluku o tome da li će ovaj 40-godišnjak i naredne sezone igrati u ligi doneće na kraju tekuće.

Podsetimo, Dirk je nedavno prestigao legendarnog Vilta Čembrlena na petoj poziciji večne liste strelaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: