Dončić sve promašio, Bogdanović i Bjelica bez veće uloge u pobedi

Košarkaši Sakramento Kingsa pobedili su pred domaćom publikom Dalas Maverikse sa 116:100.

Izvor: PT

Petak, 22.03.2019.

08:11

Dončić sve promašio, Bogdanović i Bjelica bez veće uloge u pobedi
Tanjug/ AP Photo/Rich Pedroncelli

Srpski košarkaši Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica nisu imali veliku ulogu u ovom trijumfu, u kojem su Kingsi sačuvali teoretsku šansu za plej-of.

Bjelica nije mnogo forsirao i za 27 minuta ostvario je učinak od šest poena, devet skokova i tri asistencije, uz 2/3 iz igre.

Bogdanović je odigrao još jednu ispodprosečnu partiju. Zbog toga mu se i smanjima minutaža, pa je tako za dvadeset minuta na terenu imao sedam poena, tri skoka i dve asistencije, uz 3/9 iz igre.

Najefikasniji kod Kingsa bio je Badi Hild sa 29 poena i četiri asistencije, Marvin Begli junior je imao učinak od 22 poena i 12 skokova, Foks 15 poena i devet asistencija, dok je Barns ubacio 16.

Kingsi su utakmicu rešili u poslednjoj deonici, koju su dobili rezultatom 32:24. Kod Dalas potpuno je podbacio Luka Dončić, pošto je za 26 minuta šutnuo čak 19 puta, uz samo četiri pogotka (4/19). Na kraju je imao 13 poena, 10 skokova i tri asistencije.

Najefikasniji kod Maveriksa bio je doskorašnji igrač Kingsa Džastin Džekson, koji je postigao 19 poena.

Sakramento ima skor od 35/36, a Dalas 28/44.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: