"Nagetsi mogu da zaustave Voriorse u pohodu na šampionski prsten"

Američki novinari veruju da će Denver Nagetsi, za koje nastupa naš Nikola Jokić, biti veliki problem u plej-ofu za aktuelnog šampiona Golden Stejt Voriorse.

Izvor: LN

Četvrtak, 21.03.2019.

17:14

Photo by Matthew Stockman/Getty Images

Voriorsi i Nagetsi se bore za prvo mesto Zapada, a vrlo je moguće da se upravo te dve ekipe nađu u finalu te konferencije u plej-ofu.

Poznati novinar ESPN Maks Kelerman veruje da momci iz Denvera mogu da zagorčaju život aktuelnom šampionu lige, koji se bori za treći uzastopni prsten.

"Moraju da se brinu. Nagetsi mogu da zaustave Voriorse u pohodu na novi šampionski prsten ove godine, ali ne zato što mogu da ih pobede. Zamislite da Denver bude prvi na kraju na Zapadu i sretne se sa Voriorsima u finalu. Onda bi Voriorsi morali morali da prvo idu u 'Majl Haj' i morali bi da igraju tri, možda četiri utakmice u Denveru", rekao je Kelerman u emisiji "First Take".

Američki novinar je podsetio da je konkurencija na Istoku odlična ove sezone, za razliku od prethodnih.

"Moraće da igraju sa nekom ubitačnom ekipom u finalu. Tako da, ukoliko budu morali da se 'kolju' sa Denverom... Da oni su pretnja Voriorsima, iako ne budu taj tim koji će ih pobediti",
dodaje Kelerman.

Kelermanov kolega, ozloglašeni Stiven A. Smit, pričao je o sceni iz svlačionice Nagetsa i proslave povodom plasmana u plej-of.

"Ako se polivate vodom i slavite pobedu nad Bostonom, niste spremni. Iskreno to kažem, ali ja stvarno volim te momke, oni znaju da igraju. Maloun je kandidat za trenera sezone i uradio je fantastičan posao. Imaju nekoliko igrača koji mogu da igraju nekoliko pozicija", kaže Smit.

Tamnoputi novinar ESPN kao problem sa Nagetsima vidi to da su znatno lošiji u gostima nego kod kuće, ali se plaši da će sada, kada je svima jasno koliko su dobri, osetiti pritisak i neće ga dobro podneti.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

70 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: