Bogdan: Košarkaški bogovi nas kaznili

Bogdan Bogdanović, košarkaš Sakramento Kingsa, smatra da su se previše opustili i da je to razlog za poraz od Bruklin Netsa.

Izvor: PT

Sreda, 20.03.2019.

09:35

Bogdan: Košarkaški bogovi nas kaznili
Photo by Sarah Stier/Getty Images

"Opustili smo se u trenutku i košarkaški bogovi su nas kaznili. Tako to ide", rekao je Bogdanović posle utakmice.

Košarkaši Sakramento Kingsa poraženi su pred domaćom publikom od Bruklin Netsa sa 123:121. Ekipa iz Kalifornije ispustila je čak 25 poena prednosti u poslednjoj četvrtini i na kraju je poražena u poslednjoj sekundi.

"Pa, svakako težak poraz nas, ali je i dobra šansa za momke da nauče i nadam se da ćemo imati još ovakvih prilika u kojima ćemo imati veliku razliku, a da se nećemo opustiti. Bili smo opušteni, nismo se vraćali u odbranu, izgubili smo veliki broj lopti i mnogo smo šutirali jer smo mislili da ćemo lako pobediti", rekao je Jejger posle utakmice.

Netsi su napravili najveći preokret u istoriji franšize, a predvodio ih je Dianđelo Rasel, koji je postigao 44 poena, a u poslednjoj je ubacio 27.

"Želeli su pobedu više od nas. Nadigrali su nas. Dobili su na samopouzdanju, zabavljali su se na terenu i oduzeli su nam tu zabavu u četvrtoj četvrtini", kazao je Badi Hild.

Netsi imaju skor 37/36, a Kingsi 34/36.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: