Lebron: Smeta mi što nisam iskoristio poslednji napad

Zvezda LA Lejkersa Lebron Džejms kaže da mu je teško pao poraz od Njujorka od 124:123.

Izvor: Z.K.

Ponedeljak, 18.03.2019.

18:19

Lebron: Smeta mi što nisam iskoristio poslednji napad
Photo by Sean M. Haffey/Getty Images

Mario Hezonja je izblokirao njegov pokušaj u poslednjem napadu, tako da je Njujork sačuvao minimalnu prednost.

"Smeta mi što nismo završili utakmicu na pravi način. Kako sam uvek takmičarsi nastrojen, smeta mi i to što nisam postigao više koševa iz igre. Smeta mi i to što nisam iskoristio poslednji napad na utakmici'', izjavio je Džejms.

Potom je pokušao da se uteši na drugi način.

"Koja je razlika, oba tima su daleko od plej ofa? Imamo koju pobedu više od njih, to ne znači mnogo".

Ipak, neuspeh "jezeraša" je takav da uprava kluba strahuje da neće biti u stanju da privuče zvezde NBA. Čak ni sam Lebron nije siguran da bi Kavai Leonard i Kevin Durent želeli da se presele u "Stepls centar".

"Ne znam šta da kažem. Na kraju, ova franšiza uvek želi da pobeđuje i jedna od velikih stvari je što uvek cilja da dovede najbolje. Sve drugo je od sekundarnog značaja. U klubu žele da igramo na najvišem nivou tako da bi mogli da se poredimo sa najvećim timovima u istoriji ovog sporta. Konačno, biće dosta slobodnih agenata narednog leta", dodao je Džejms.

On nije želeo da naznači ko bi mogao doći u LA Lejkerse.

"Neću imenovati nikog jer svaki put kad nešto kažem, upadnemo u nevolju. Mogu da kažem samo da imamo šansu da napredujemo, što je dobro imati na umu", zaključio je Džejms.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: