Lebron tragičar, Niksi pobedili Lejkerse VIDEO

Njujork Niksi savladali su Los Anđeles Lejkerse u Medison Skver Gardenu rezultatom 124:123 nakon rampe Marija Hezonje na Lebronu Džejmsu u poslednjem napadu.

Izvor: SN

Nedelja, 17.03.2019.

20:20

Lebron tragičar, Niksi pobedili Lejkerse VIDEO
Photo by Jonathan Daniel/Getty Images

Niksi su snažno otvorili utakmicu ubacivši Lejkersima čak 41 poen u prvoj četvrtini. Niksi su uglavnom pogađali iz reketa, a ubacili su i pet trojki, dok su Lejkersi za tri poena šutirali 3 od 7 i jedine poene sa poludistance doneo je Lebron Džejms.

Drugi kvartal je prošao u potpunoj dominaciji Lejkersa, koji su taj deo susreta dobili rezultatom 36:22, pritom su promašili svega osam šuteva u ovoj četvrtini.

Treća deonica je bila potpuno ujednačena, a rezultat je bio 31:30 i prednost gostiju iz Kalifornije uopšte nije bila bezbedna. Igralo se koš za koš i u poslednjem dvanaestominutnom delu utakmice, a Niksi su pobedu odneli u poslednjim momentima utakmice.

Lejkersi su imali napad u kom su šutirali za pobedu, ali nisu bili uspešni. Lebron Džejms je napao reket Niksa, a ispred sebe u tim momentima je imao hrvatskog reprezentativca, Marija Hezonju. Hezonja je nogama odigrao odličnu odbranu i na kraju izblokirao Lebrona Džejmsa i doneo trijumf Niksima.

Lebron je ubacio 33 poena i bio je najefikasniji pojedinac na susretu, a Kajl Kuzma je imao 18 uz 8 asistencija. Na drugoj strani, 28 poena postigao je Mudiej, a tri manje Demian Dotson, dok je Kevin Noks završio susret sa 19 poena.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

82 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: