Bogdanović promašio pobedu, Milsap preuzeo Jokićevu odgovornost

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su Indijana Pejserse na svom parketu rezultatom 102:100.

Izvor: LN

Nedelja, 17.03.2019.

08:21

Bogdanović promašio pobedu, Milsap preuzeo Jokićevu odgovornost
AP Photo/David Zalubowski

Nagetsi su slavili posle neizvesne završnice u meču koji je rešen u poslednjim sekundama i upisali treću pobedu u nizu.

Denver je igrao dobro i imao sve u svojim rukama pred ulazak u završnicu, ali se sve zakomplikovalo posle katastrofalne odluke sudije Tonija Bradersa koja je uticala na tok ostatka utakmice.

Jokić je, do isključenja koje se desilo na 2:56 do kraja meča, odigrao odlično. Srpski centar je za 34 minuta na parketu upisao 26 poena, sedam skokova i pet asistencija, te bio jedini sa 20+ poena na utakmici.

Nagetsi su na minut i po do kraja vodili 100:94, ali su usledili poeni Bojana Bogdanovića, pa Majlsa Tarnera. Centar Pejsersa je na 28 sekundi do isteka vremena fauliran ispod koša, pa je dobio priliku da sa oba pogođena bacanja donese prednost gostima.

Ipak, Tarner je promašio jedan penal, a Denver je krenuo u poslednji napad. Pošto nije bilo Jokića na terenu, lopta je završila u rukama Pola Milsapa, a on je snažnim samouverenim prodorom pogodio polaganje za +2 na sedam sekundi do kraja.

U poslednjem napadu na utakmici odgovornost je preuzeo Bogdanović, ali njegova trojka nije pronašla metu na opšte oduševljenje u Pepsi centru.

Pored pomenutog Jokića u Denveru su se istakli Džamal Marej i Vil Barton sa po 17 poena, dok je "meč-viner" Milsap imao 15 poena i 13 skokova.

Na drugoj strani najefikasniji je bio Jang sa 18 poena i deset uhvaćenih lopti, poen manje je imao Deren Kolison, a po 16 Domantas Sabonis i hrvatski Bogdanović.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: