"Tata mi stalno šalje poruku – spusti Nikolu na post da uđu u bonus"

Majk Maloun, trener Denver Nagetsa, podelio je s novinarima zanimljivost posle pobede nad Oklahomom Siti Tander.

Izvor: PT

Sreda, 27.02.2019.

11:20

Photo by Matthew Stockman/Getty Images

"Posle svake utakmice dobijem poruku od tate i u gotovo svakoj poruci piše – neka Nikola igra na niskom postu, neka protivnik uđe rano u bonus. Očigledno je da smo to sada uspeli i verovatno ću dobiti večeras poruku od oca da je dobro što sam ga poslušao", rekao je Maloun.

Košarkaši Denver Nagetsa ostvarili su 42. trijumf u sezoni, pošto su pred domaćom publikom bili bolji od Oklahome Siti Tander sa 121:112.

"Nikola će dobiti poštovanje od strane sudija. Igra jako, zna kako da se postavi protiv košarkaša koji igraju fizički. U završnici je istupio i pogodio neka važna bacanja. Ne mogu da budem ponosniji na moje košarkaše"
, kazao je Maloun.

Nikola je meč završio sa 36 poena, devet skokova i 10 asistencija, a posle utakmice je rekao.

"Samo sam pokušavao da pobedimo meč. Mislim da sam u poslednjoj četvrtini postigao samo jedan koš iz igre, ali sam pogađa sa linije za slobodna bacanja. Ovo je veoma važna pobeda jer igraju s nama u diviziji i sada imamo 3:0 protiv njih".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: