Jokić: Mogu da budem kao Tim Dankan

Nikola Jokić veruje da može da za svoje Denver Nagetse bude ono što je legendarni Tim Dankan bio za San Antonio Sparse.

Izvor: LN

Subota, 23.02.2019.

20:16

Jokić: Mogu da budem kao Tim Dankan
AP Photo/Tony Gutierrez

Jokić je pričao o svojoj karijeri i budućnosti za američkog novinara Vika Lombardija i televiziju "Altitude".

Lombardi je Nikolu pitao da li misli da će celu karijeru provestio u Nagetsima, a Srbin je imao spreman odgovor.

"O, da. Baš sam o tome pričao sa Timom Konelijem (predsednikom košarkaških operacija). Mogu da budem kao Tim Dankan, samo u Denveru. Tim Dankan Denver Nagetsa... Malo je smešno pričati o tome, ali mislim da može da postane realnost", rekao je Jokić.

Jokić je najbolji igrač Denvera i ove sezone, svoje četvrte u najjačoj ligi sveta, prosečno beleži 20,4 poena, 10,7 skokova i 7,7 asistencija po utakmici, a njegov tim je u samom vrhu zapadne konferencije.

Dankan je u Sparsima proveo svih 19 sezona u NBA ligi i za to vreme upisao 25.000 poena, 15.000 skokova i 3.000 blokada, kao i pet šampionskih prstenova pod legendarnim trenerom Gregom Popovičem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: