"Dončić je fenomenalan, kao Pistol Pit i Džejson Vilijams"

Trener Denvera Majk Maloun pohvalio je zvezdu Dalas Maveriksa, mladog Slovenca Luku Dončića.

Izvor: LN

Subota, 23.02.2019.

21:00

Photo by Sarah Stier/Getty Images

Malounov Denver, koji je predvodio srpski centar Nikola Jokić, savladao je Dalas sa 114:104, a Dončić je propustio taj duel.

Maloun je uporedio Dončića sa pravim košarkaškim legendama i jednim od najboljih asistenata u istoriji NBA lige, Pitom Maravičem i Džejsonom Vilijamsom.

"Njegov 'njuh' me podseća na ono što smo videli kod Pistol Pita (Maraviča) i Džejsona Vilijamsa. Njegova sposobnost proigravanja je fenomenalna", rekao je Maloun.

Američki trener je nastavio sa rečima hvale na Lukin račun.

"Da, on je stvarno poseban. On je dečko koji je ovde došao kao ruki, a ako ste ga gledali pre NBA karijere, on je sve to isto radio kao mladić u Evroligi. Radio je ono što niko nije do sada", dodao je Maloun.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: