NBA Top 10: Džordžova "vetrenjača", Derozanovih 360, Šarić na posteru

Tokom noći između petka i subote bilo je devet odigranih mečeva, pa je zanimljivog materijala bilo na pretek, a izdvojeni su sledeći potezi kao najzanimljiviji.

Izvor: SN

Subota, 23.02.2019.

09:07

NBA Top 10: Džordžova
Photo by Ronald Cortes/Getty Images

Na ovoj listi nije bilo Nikole Jokića i njegovog magičnog dodvanja, ali zato listu predvodi Pol Džordž i njegov šut za pobedu protiv Jute.

Džordž je na ovoj listi imao još dva mesta, kada je zakucao u stilu "vetrenjače" i kada se našao na onoj, manje popularnoj strani postera, gde ga je stavio Donovan Mičel.

Videli smo i jedan prelep potez u režiji Demara Derozana, kao i zaista brutalno zakucavanje Denisa Smita Džuniora kada je na poster stavio hrvatskog krilnog košarkaša, Darija Šarića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: