Bogdanović: Jokić i Vučević su neverovatni, Kingsi mogu u plej-of

Bogdan Bogdanović, košarkaš Sakramento Kingsa i srpski reprezentatiovac, u petak je učestvovao u meču Zvezda u usponu, a zatim je uživao na NBA Ol-star vikendu.

Izvor: B92

Nedelja, 17.02.2019.

08:35

Bogdanović: Jokić i Vučević su neverovatni, Kingsi mogu u plej-of
Foto: Printscreen/VOA

Prošle godine Bogdanović je bio MVP pobedničkog tima, a ove godine Svet je izgubio od tima SAD - 161:144. Bogdan je meč završio sa 15 poena (pet trojki iz sedam pokušaja) i sedam asistencija.

Bivši igrač Partizana jutros je bodrio svoje saigrače iz Sakramenta Badija Hilda i Dijerona Foksa u takmičenju za tri poena i skil čelendžu, a u nedelju na ponedeljak plan mu je…

“Da gledam Jokića. I Vučevića, on je naš, tako na njega gledamo”, uz osmeh je rekao Bogdanović za Glas Amerike. “Tu sam da ih podržim i da se zabavim”.

Srbija 15 godina od Peđe Stojakovića nije imala predstavnika na Ol-star meču, a Crna Gora nije imala nikada.

“Ovo je neverovatna stvar za region. To samo uliva samopouzdanje nama da je sve moguće. Njihov uspeh se vrednovao i naplatili su ga Ol-Starom. To god nas možda nije neki događaj, ali ovde se vrednuje i na kraju se gleda koliko si imao ol-starova”.

Posle Ol-stara Sakramento će imati još 25 utakmica da se izbori za mesto u plej-ofu Zapada.

“Trebalo bi da napravimo iskorak kao ekipa. Posle Ol-stara se prepoznaju prave ekipe koje se bore za plej-of i one koje ispadaju iz te borbe. Mislim da se tu napravi najveća razlika između dobrih i loših ekipa. Na Zapadu je uvek tako da do poslednjeg kola traje borba za plej-of. Mi imamo veliku želju da uspemo”, zaključio je Bogdanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: