Bratska opklada pred "Ol-star" obračun

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa i Portland Trejl Blejzersa, Stef Kari i Set Kari, napravili su zanimljivu opkladu pred "Ol-star" vikend.

Izvor: SN

Subota, 16.02.2019.

18:46

Bratska opklada pred
Photo by Ezra Shaw/Getty Images

Naime, braća Kari će učestvovati u takmičenju u brzom šutiranju trojki u noći između subote i nedelje, ali su odlučili da čitavo takmičenje još malo začine.

Set i Stef su se dogovorili da će ko god izgubi u ovom duelu morati da plaća karte čitavoj porodici Kari za svaki duel koji budu igrali jedan protiv drugog do kraja njihovih karijera.

Gotovo uvek su borbe na takmičenjima u brzom šutiranju trojki bile interesantne, ali ova će ipak imati posebnu oštrinu, upravo zbog gore navedene opklade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: