Tomas podigao dvoranu na noge i okrenuo tok meča VIDEO

Ajzeja Tomas, košarkaš Denvera, odigrao je prvi meč posle 11 meseci pauze i odmah je bio među ključnim igračima za trijumf Nagetsa protiv Kingsa.

Izvor: PT

Četvrtak, 14.02.2019.

16:45

Tomas podigao dvoranu na noge i okrenuo tok meča VIDEO
Foto: Tanjug/ AP Photo/Jack Dempsey

Tomas, koji je operisao kuk u martu prošle godine, na terenu je proveo 13 minuta i ostvario je učinak od osam poena i dve asistencije.

Omaleni plejmejker je svih osam poena postigao u veoma kratkom periodu, odnosno krajem treće deonice.

"Denver je delovao bez fokusa i umorno pre nego što je Tomas ušao u igru. Promenio je sve na večerašnjem meču", napisao je novinar BSN Denvera Herison Vind.

Prilikom ulaska u igru Tomas je dobio ovacije u Pepsi centru, a u trećoj četvrtini je potpuno podigao na noge navijače sa dve trojke i jednom step-bek dvojkom.

"Samo sam srećan što ponovo igram košarku i što mogu da radim ono što volim, a to je da se takmičim i pobeđujem", rekao je Tomas i dodao:

"Nisam očekivao da ću igrati ovoliko danas, ali ako me trener pozove u igru ja sam tu da uđem, a kada uđem onda je treneru veoma teško da me izvede".

Ajzeja Tomas je nekadašnji kandidat za MVP lige, međutim prethodnih godinu i po dana mučio se sa povredom kuka. Sada je konačno zdrav i ukoliko uhvati ritam biće od velikog značaja za Nagetse.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: