Marjanović i Filadelfija slavili u Gardenu

Boban Marjanović je sa svojom Filadelfijom odneo je trijumf nad Niksima u Medison Skver Gardenu (126:111), uz jedan više nego pristojan performans.

Izvor: SN

Četvrtak, 14.02.2019.

07:58

Marjanović i Filadelfija slavili u Gardenu
Photo by Kevin C. Cox/Getty Images

U noći između srede i četvrtka Njujork Niksi su u svom Medison Skver Gardenu dočekali ekipu Filadelfija 76ersa, na parketu se našao i srpski centar - Boban Marjanović.

Boban je na terenu bio nekih 14 minuta i sjajno je iskoristio šansu koju mu je poverio trener, Bret Braun. Boban je ubacio 10 poena, uz 71% šuta iz igre (5 od 7), uhvatio je i 8 skokova, podelio 3 asistencije i na sve to je imao i jednu blokadu.

Siksersi su od samog starta želeli da nametnu svoj tempo i bili u prednosti gotovo čitavog meča, a prvu četvrtinu su završili sa 78% šuta izgre, jer su pogodili 14 šuteva od 18 ukupno. Ubacili su 37 poena u toj prvoj četvrtini, da bi za poluvreme imali 71 upisan poen. Niksi su imali neke svoje sjajne momente, ali nisu imali dovoljno snage za Filadelfiju, pa su zabeležili svoj 18. poraz u nizu.

Bobanova Filadelfija ističe kandidaturu za najviše ciljeve ove sezone, a centarski par Marjanović-Embid, već se smatra za jedan od neugodnijih.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: