Dončić "vratio" Salaha na posao

Dalas Maveriksi vratili su Salaha Mežrija u roster, nekoliko dana nakon što je otpušten.

Izvor: SN

Ponedeljak, 11.02.2019.

09:35

Dončić
Getty images

Najsrećniji zbog ove odluke svakako je Luka Dončić, a nema sumnje da je njegov komentar o otpuštanju Tunišanina uticao na novu odluku Dalasa.

Maveriksi su prošle srede objavili da su otpustili tridesetdvogodišnjeg Tunišanina, a ta vest i te kako je pogodila prvi zvezdu tima zbog prijateljstva sa Mežrijem.

"Ne bih bio igrač kakav sam danas da nije bilo Salaha Mežrija, koji mi je pomagao od mog prvog dana u Dalasu", rekao je Dončić.

Mežri ima 32 godine, igra na poziciji centra, a ove sezone prosečno beleži 2,3 poena uz 2,4 skokova po meču. Maveriksi su u nedelju objavili kako su popunili i 17. mesto u svom rosteru, a ime koje je su najavili je bilo itekako poznato - Salah Mežri.

"Definitivno je sjajno što se jedan sjajan centar vratio u naš tim, a i pored toga odlilčan je prijatelj." izjavio je Dončić, očigledno veliki Salahov prijatelj, a pritom se znaju još iz perioda igranja u madridskom Realu.

"Vraćen je u tim zato što je dobar igrač i zato što nam dodaje potpuno novu dimenziju u reketu i zaista nam je potreban još jedan centar. Podatak da su Luka i on odlični prijatelji je samo dodatna dobra stvar. On nije vraćen u tim zbog toga, čisto da se razumemo, vraćen je jer je odličan košarkaš." dodao je Rik Karlajl, trener Dalas Maveriksa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

20 h

Podeli: