Kobi o Hardenovom stilu: Hjuston tako neće osvojiti titulu

Legendarni košarkaš Kobi Brajant u isto vreme je pohvalio i kritikovao beka Hjuston Rokitsa Džejmsa Hardena.

Izvor: LN

Utorak, 05.02.2019.

14:47

Kobi o Hardenovom stilu: Hjuston tako neće osvojiti titulu
Photo by Harry How/Getty Images

Kobi je, u priči sa novinarkom Rejčel Nikols, rekao da Hjuston nikada neće osvojiti titulu sa stilom igre koji primenjuju u poslednje vreme.

Rokitsi su poznati po šutiranju ogromnog broja trojki i brzoj tranzicionoj igri, a u poslednje vreme im se celokupna igra u napadu svela na to šta Harden može da "izmisli".

"On radi ono što mora kako bi njegov tim pobeđivao, ali potrebno je da postoje granice. Mislim da stil kojim on (Harden) i Rokitsi igraju nije pravi za osvajanje titula. Ne mislim da je to način na koji će osvojiti titulu", rekao je Brajant u intervjuu za ESPN.

"Ipak, u isto vreme, morate da održavate vaš tim kako ne bi 'potonuo'. Morate da radite ono što znate najbolje kako biste pobeđivali, a on upravo to i radi", dodao je Kobi.

I sam Harden smatra da je Kobi u pravu, ali ima objašnjenje.

"Moram da imam puno lopte u rukama zbog silnih povreda koje su nas snašle. Kada se Kris Pol vrati u ritam, kao i Erik Gordon, kada budemo imali nekoliko igrača koji mogu da kreiraju i da imaju loptu u rukama to će se promeniti", odgovorio je Harden.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: