Dramond i Pistonsi razbili Jokića i Nagetse

Košarkaši Denver Nagetsa doživeli su jedan od najubedljivijih poraza u sezoni od Detroit Pistonsa.

Izvor: LN

Utorak, 05.02.2019.

08:10

Dramond i Pistonsi razbili Jokića i Nagetse
AP Photo/Carlos Osorio

Pistonsi su savladali Nagetse na domaćem parketu rezultatom 129:103.

Srpski centar i jedan od najboljih igrača lige Nikola Jokić odigrao je ispodprosečan meč i završio ga sa 16 poena (7/17 iz igre), tri skoka i četiri asistencije.

Posle čak 70 poena u prvoj deonici i egala, Detroit je preuzeo stvar u svoje ruke i na poluvreme otišao sa 13 poena prednosti.

Nagetsi nisu uspevali da smanje prednost protivnika u drugom poluvremenu, da bi se sve "raspalo" u četvrtoj četvrtini. Pistonsi su tu deonicu meča dobili 32:20 i na kraju slavili sa veoma uebdljivih +26.

Denver je u ovaj meč ušao bez trojice od standardnih prvotimaca, Pola Milsapa, Džamala Mareja i Gerija Herisa, a doživeo je prvi poraz posle šest uzastopnih pobeda.

Najbolji u pobedničkom sastavu bio je Dramond sa 27 poena i 12 skokova, Stenli Džonson je imao 21, Lengston Gelovej 18, a Blejk Grifin 17 poena.

Kod gostiju istakao se Trej Lajls sa 20 poena, Monte Moris 18, pomenuti Jokić 16, isto koliko i Malik Bizli. Mejson Plamli je imao jedini dabl-dabl u Nagetsima sa 15 poena i 11 skokova, a upisao je i šest uspešnih dodavanja.

Nagetsi svoj naredni meč igraju u četvrtak u 1.30 posle ponoći po srednjeevropskom vremenu.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

87 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: