Bogdan: Heri je miks Krisa Vebera i Drejmonda Grina

Bogdan Bogdanović, košarkaš Sakramenta, imao je samo reči hvale o saigraču Heriju Džajlsu trećem kojem je ovo prva sezona u NBA.

Izvor: PT

Četvrtak, 31.01.2019.

10:59

Bogdan: Heri je miks Krisa Vebera i Drejmonda Grina
Photo by Sarah Stier/Getty Images

Nekadašnji student univerziteta Djuk odigrao je možda i najbolju utakmicu u karijeri u pobedi Kingsa nad Atlantom Hoks.

Džajls, koji je presedeo prvu sezonu jer nije bio fizički spreman, meč je završio sa 20 poena i sedam skokova, za samo dvadeset minuta.

"Za mene, on je miks Drejmonda Grina i Krisa Vebera. Naučiće još mnogo kroz igranje. Košarka će biti tako laka za njega", rekao je Bogdanović posle utakmice.

Heri Džajls bio je jedan od najvećih talenata u SAD tokom srednje škole, međutim dva puta je kidao ligamente kolena (levo i desno) i zbog toga mu je karijera nije išla putanjom kojom je on želeo.

Prvu sezonu u NBA propustio je baš da bi se spremio što bolje i sada pokazuje o kakvom talentu se radi.

"Bio sam iznenađen na prvih nekoliko treninga, ali sam onda upoznao njegovu igru. Nisu to samo asistencije, već način na koji čita igru", kazao je Bogdanović.

O Heriju Džajls skoro ste mogli da čitate na našem sajtu i ukoliko niste upoznati sa njegovom pričom više pronađite OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: