Baksi i Reptorsi ulaze u priču za Entonija Dejvisa

Košarkaš Nju Orleansa Entoni Dejvis želja je mnogih NBA ekipa, a prema najnovijim informacijama ekipe poput Toronta i Milvokija pokušaće da ga dovedu.

Izvor: PT

Utorak, 29.01.2019.

19:44

Baksi i Reptorsi ulaze u priču za Entonija Dejvisa
Foto: Getty Images

Prema pisanju "The Ringer" Baksi i Reptorsi žele da dovedu putem trejda Dejvisa koji je zatražio od Pelikansa da napusti ekipu.

Krilni centar saopštio je čelnim ljudima franšize da neće produžiti ugovor i ekipa iz Nju Orleansa primorana je da ga trejduje.

Najveći kandidat su Los Anđeles Lejkersi gde bi i Dejvis želeo da igra, međutim Baksi i Reptorsi žele da pomrse račune franšizi iz "grada anđela".

Milvoki je spreman da ponudi bilo kog igrača iz rostera, dok je jedino zaštićen Janis Adetokumbo. Na drugoj strani Reptorsi ne bi želeli da daju Lenarda, ali će na drugi način pokušati da privole Pelikanse.

Nju Orleans ne mora da žuri jer Dejvis ima ugovor i za narednu sezonu pa tako mogu da ga trejduju i na leto. Lejkersima "gori" i ne smeju da čekaju leto, pa je verovatno da će sada ponuditi bogatstvo za 25-godišnjeg igrača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: