Meloun o Jokiću: To rade veliki igrači

Trener Denver Nagetsa Majk Meloun istakao je koš Nikole Jokića 29 sekundi pre kraja kao jedan od ključnih u pobedi nad Memfisom.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Utorak, 29.01.2019.

09:55

Meloun o Jokiću: To rade veliki igrači
Foto: Tanjug/AP Photo/Brandon Dill

Nagetsi su savladali Grizlise 95:92 posle najvećeg preokreta u istoriji franšize, nadoknadivši 25 poena zaostatka.

"Nismo bili spremni za meč i oni su to iskoristili i napravili 25 poena razlike. Momci nisu bili srećni na poluvremenu, a ja sam im rekao da imaju pet minuta da mi pokažu da žele da igraju. Mislim da smo u trećoj četvrtini odigrali sa ogromnom energijom, sjajnu odbranu, oni nisu mogli ništa da pogode. Pokazali smo karakter. Gubiš 70:45, a nismo odustali. Promenili smo mentalitet u drugom poluvremenu, bili agresivniji, naterali smo ih na 20 izgubljenih lopti, a to je neverovatno na njihovom terenu. Kada imaš takvo jedinstvo u timu to je velika stvar za budućnost", rekao je Meloun.

Trener Denvera je istakao ključne pojedince i velikoj pobedi u Tenesiju.

"Malik (Bizli) nas je doveo u tu poziciju. Bizli je bio vrlo važan u ovoj pobedi, ali Džoker (Jokić)... Oni su pogodili trojku posle tajmauta za vođstvo, a mi smo odigrali na našeg naboljeg igrača koji je preko sjajnog centra, najboljeg defanzivca lige na niskom postu poentirao. To rade veliki igrači i to je Nikola uradio večeras".

Jokić je postigao 24 poena uz 5 skokova, 4 ukradene lopte i 3 asistencije, dok je Bizli ubacio 18.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: