Šarlot prejak za Sanse i Kokoškova

Ekipa Finiksa, koju s klupe vodi Igor Kokoškov, pretrpela je treći uzastopni poraz, ovog puta na gostovanju Šarlotu – 115:135.

Izvor: B92

Nedelja, 20.01.2019.

02:00

Šarlot prejak za Sanse i Kokoškova
Photo by Streeter Lecka/Getty Images

Hornetsima je ovo bila treća vezana pobeda i sada su ponovo u igri za plej-of, s obzirom da su zauzeli osmo mesto na Istoku.

Šarlot je utakmicu rešio praktično u prvoj četvrtini koju je dobio sa 39:26, da bi tačku na meč stavio u trećoj, u kojoj je rezultat bio gotovo identičan – 38:26. Doduše, baš na početku ovog perioda igre Finiks je prišao na –8, međutim, bio je to samo trzaj gostiju koji su veoma brzo spustili gard, a Šarlot napravio nedostižnu razliku – 96:75. Igrači Šarlota su rasporedili poene, najefikasniji je bio Kemba Voker sa 21 poenom, osam skokova i tri asistencije, s pratili su ga Džeremi Lemb sa 18 poena, uz pet skokova i šest asistencija, te Batum sa 15, Vilijams sa 14, i Bijombo sa 11 poena, ali i 13 skokova i tri asistencije.

U ekipi Finiksa najefikasniji je bio Devin Buker sa 32 poena i 11 asistencija i Keli Obre Džunior sa 24 poena, tri skoka i asistencijom.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: