Voriorsi zvanično postaju nepobedivi VIDEO

Demarkus Kazins, jedan od najboljih centara na svetu, odigraće prvu utakmicu u sezoni u noći između petka i subote.

Izvor: PT

Petak, 18.01.2019.

21:59

Voriorsi zvanično postaju nepobedivi VIDEO
Photo by Ezra Shaw/Getty Images

Golden Stejt Voriorsi će tako zvanično imati ekipu sa čak pet Ol-star košarkaša – plej Stef Kari, bek Klej Tompson, krilo Kevin Durent, krilni centar Drejmond Grin i centar Demarkus Kazins.

Popularni "Bugi" će debitovati u Los Anđelesu protiv ekipe Klipersa, a meč se igra od 04.30 po centralnoevropskom vremenu.

Kazins je pre nešto manje od godinu dana pokidao ahilovu tetivu i tako je doživeo jednu od težih povreda u košarci. Tada je bio košarkaša Nju Orleans Pelikansa, ali kako mu je isticao ugovor na leto mogao je da bira gde će nastaviti karijeru.

Kako se nije dogovorio sa Pelikanima, koji su ga putem trejda doveli iz Sakramenta, i kako nije bilo drugih unosnih ponuda, a sve zbog povrede, prihvatio je poziv šampiona NBA i za minimalac došao da odigra jednu sezonu.

Kazins je u ligi od 2010. godine, punih sedam sezona je proveo u Kingsima, ali ni u jednoj nisu uspeli da igraju plej-of. Usledio je razlaz i trejd u Pelikane, međutim kidanje tetive mu je dosta usporilo karijeru.

Sada Bugi pokušava da oživi karijeru i ukoliko uspe da se vrati na svoj poznati nivo Voriorse će biti bukvalno nemoguće pobediti. Naravno, ovo je mač sa dve oštrice jer Kazins ima buran temperament i videćemo kako će se odvijati dalje situacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: