Jokić posle 40 poena: Mnogo sam trčao tokom leta, mnogo VIDEO

Nikola Jokić istakao je posle nove partije na MVP nivou da je u sezonu ušao izuzetno spreman zbog napornog rada preko leta.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Ponedeljak, 14.01.2019.

09:50

Jokić posle 40 poena: Mnogo sam trčao tokom leta, mnogo VIDEO
Foto: Tanjug/AP Photo/David Zalubowski)

Jokić je postigao 40 poena uz 10 skokova i osam asistencija za pobedu Denvera nad Portlandom 116:113.

"Mislio sam da nismo koncentrisani, da smo previše opušteni, pa sam pokušavao da podignem energiju, da uradim šta god je potrebno", rekao je Jokić.

Nagetsi su nadigrali divizijskog rivala dan nakon neočekivanog poraza od Finiks Sansa, zbog čega su počele priče o umoru.

"Ne možemo biti umorni, tek je sredina sezone. Ja sam dobro radio prošlog leta i većina momaka takođe. Mnogo sam trčao, mnogo. Trčao sam sprintove, pripremao razne aspekte igre, slali mu mi program u Srbiju. Umor ne može biti izgovor, ne smemo ni misliti na to".

Sa tribina se opet čulo "MVP, MVP" kada Jokić dobije loptu.

"Bio sam na liniji za slobodna bacanja, pa sam promašio prvo. Hvala im, ali neka počnu da pevaju na drugom bacanju", našalio se Jokić. Jokić je u ovom meču dominirao u duelu sa bivšim saigračem Jusufom Nurkićem.

"Ne znam zašto pokušavaju da prave ružnu priču. Mi smo odlični, odlični. On je značajno napredovao otkad je otišao od nas, snažniji je, ustalio se, strpljiviji je na niskom postu. Sjajan je igrač".

Novinare je zanimalo da li Jokić pokušava da utiče na saigrače u svlačionici i na treninzima.

"Nikoga ne izazivam, ako oni ne žele da budu bolji kako ja da im pomognem. Da vičem na njih? U Srbiji izazivanje je vikanje, a ja to ne radim".

Za nekoliko dana Denver će ugostiti Golden Stejt u duelu dva najbolja tima Zapada.

"Oni su ludački talentovan tim, igraju jedinstvenu košarku. Biće veliki izazov za nas da odbranimo domaći teren. Biće to dobra utakmica", zaključio je Jokić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

110 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: