"Najbolji savet? Džordan mi kaže – mali, draftovao sam te s razlogom"

Zvezda Šarlot Hornetsa Kemba Voker pričao je za ESPN kako izgleda iz dana u dan biti blizu najboljeg igrača u istoriji dosadašnje košarke Majkla Džordana.

Izvor: MLJ

Četvrtak, 10.01.2019.

16:35

Getty images

Voker je gostovao u emisiji "The Jump" i otkrio je šta mu je Džordan kao vlasnik Šarlota pričao u prvim godinama karijere i koji mu je dribling omiljeni.

"Još uvek je to za mene super nerealno. Već osam godina igram za njega i svaki put ne mogu da verujem da je tamo. I dalje priča treš tok, najbolji je. Voli da bude tu, da nam pomaže i savetuje nas", priča Kemba Voker.

Pitali su ga koji je najbolji savet koji mu je Majkl Džordan dao.

"Za mene je da jednostavno budem to što jesam. Trebalo mi je to nekoliko puta u karijeri, posebno u ranijoj fazi. Pokušavao sam da ne nagazim nekome na žulj, da radim, a on me povuče na stranu i kaže – draftovao sam te sa razlogom, budi svoj. To i pokušavam da radim",
kaže Voker.

On je poznat kao vrhunski dribler, uz Kajrija Irvinga, Stefa Karija, Krisa Pola, Džamala Kroforda, Džejmsa Hardena i druge. Shodno tome ima i niz klipova na kojima se vidi kako fintira protivnike i izbacuje ih "enklbrejkerima" (lomljenjem zglobova).

"U NBA mislim da mi je omiljeni onaj enklbrejker nad Mirotićem"
, kaže Voker.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: