Marej: Bilo da ja pravim blok Jokiću ili on meni, 'čitamo se'

Košarkaš Denver Nagetsa Džamal Marej rekao je da Denver nije igrao idealno protiv Majamija, ali je uprkos tome ostvario pobedu.

Izvor: MLJ

Sreda, 09.01.2019.

17:30

Marej: Bilo da ja pravim blok Jokiću ili on meni, 'čitamo se'
Getty images

Denver je pobedio 103:99, a Marej je imao 18 poena i šest asistencija. Jokić je na tom meču upisao tripl-dabl.

"Dobar šut, to je naša specijalnost. Nismo možda odigrali idealno u paru ali je pobeda sve što se računa", rekao je posle utakmice Marej i dodao da je šut za pobedu ono što Jokić i inače radi.

Sve to je posledica samopouzdanja koje kaže da ima cela ekipa.

"Ne samo Džoker i ja, cela ekipa. Imamo dobre izmene, hemiju koja nam je trebala. Uživamo da igramo zajedno i tražimo jedni druge posebno u trčanju bez lopte",
kaže Marej.

Marej je rekao da je Tori Krejg dominirao u skoku, a da je Jokić čovek kome se uvek okreće kao opciji u napadu i obrnuto.

"Bilo da ja pravim blok njemu ili on meni, imamo dobar osećaj i 'čitamo se' i reagujemo, razumemo se. Dobro je što smo rešili u finišu, ali treba da ograničimo broj izgubljenih lopti. Nekoliko puta smo promašili lake šuteve, pravili korake, ja sam promašio flouter, ali smo na kraju završili posao",
kaže Marej.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: