"Durent i titula sa Niksima? Bio bi odmah uz Džejmsa i Džordana"

Legendarni NBA košarkaš Volt Frejžer rekao je da bi Kevin Durent bio odmah uz Lebrona Džejmsa i Majkla Džordana ukoliko bi osvojio titulu sa Njujork Niksima.

Izvor: PT

Sreda, 09.01.2019.

16:45

Photo by Christian Petersen/Getty Images

Popularni "Klajd" bio je član čuvene generacije Niksa koja je 1970. i 1973. godine osvojila titulu u najjačoj ligi na svetu.

Frejžer sada radi kao stručni konsultant na utakmicama Njujorka u Medison Skver Gardenu i dugi niz godina iz prvog reda gleda kako Niksi ne mogu do plej-ofa.

Zbog toga bi Volt voleo da vidi jednog od najboljih košarkaša današnjice u Niksima kako se bori za NBA šampionat.

"Ukoliko Voriorsi i ove sezone osvoje šampionat, mislim da će tražiti novi izazov. Ne znam za bolje mesto od Njujorka za tako nešto. Gde bi drugde mogao da ode da bi dobio ono što želi, da bi bio najbolji igrač u ligi? Ako bi osvojio titulu sa Niksima to bi ga lansiralo odmah pored Lebrona i Džordana", rekao je Frejžer za "NY Daily News".

Durent je dvostruki MVP velikog finala NBA, međutim leta 2016. napravio je jedan od najmekših poteza u skorijoj istoriji lige jer je napustio Oklahomu, ekipu koja je ispustila 3-1 u finalu Zapada protiv Voriorsa, i malo posle toga prešao u isti taj Golden Stejt.

Mnogi ga i dalje ne podnose zbog takve odluke, ali osvajanjem titule sa Njujork Niksima verovatno bi zapušio usta svim kritičarima. Durent je slobodan igrač ovog leta i mnogi smatraju da će preći u redove slavne franšize.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: