Jokić: Harden je MVP, ali Hjuston nije kao Golden Stejt

Srpski košarkaš Nikola Jokić kazao je posle poraza od Hjustona da je njegov tim igrao protiv specifične grupe momaka.

Izvor: B92

Utorak, 08.01.2019.

09:14

Jokić: Harden je MVP, ali Hjuston nije kao Golden Stejt
Foto: Tanjug/AP Photo/Miæael Wyke

Košarkaši Hjustona pobedili su Denver rezultatom 125:113 u derbiju Zapadne konferencije.

Roketsi su nastavili niz fantastičnih rezultata predvođeni Džejmsom Hardenom, dok Nagetsima nije pomogla ni odlična partija našeg Jokića.

"Dobar su tim. Stvarno su dobra ekipa. Igrali su prošle godine finale konferencije. To je dobra grupa momaka koja ima Džejmsa Hardena, verovatno MVP lige u ovom trenutku. Pogodili su mnogo trojki i imali veliki broj slobodnih bacanja. Veoma su dobar tim", rekao je Jokić.

On je na terenu proveo nešto više od 28 minuta postigao 23 poena (11-20 iz igre, 1-1 za tri, 1-1 penali), uz 13 skokova, 4 asistencije, 2 ukradene lopte i jednom blokadom, ali i 8 izgubljenih lopti.

"Pobedili su nas na našem terenu, pobedili su nas i ovde. Mislim da ih prošle godine nismo dobili nijednom. Zadaju nam probleme, ali možemo da pronađemo način da budemo bolji i pobedimo ih".

Momak iz Sombora uporedio ih je sa Milvoki Baksima.

"Jedinstveni su, slični su Milvokiju. Imaju jednog čoveka koji može da ih pokrene. Nisu kao Golden Stejt koji takođe može sjajno da šutira za tri poena".

Bio je to prvi poraz ekipe Majka Melouna posle pet vezanih pobeda.

"Znali smo da će poraz doći u nekom momentu. Ne možemo da pobedimo u svakoj utakmici, ali smo dobro parirali. Promašili smo suviše otvorenih šuteva, imali dobre pozicije. Ovo je još jedna utakmica iz koje možemo da učimo. Već sutra imamo novu", zaključio je Jokić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: