"Srbi, ispunite građansku dužnost – glasajte za Jokića na Ol-staru"

Srpski košarkaš Nikola Jokić "zaludeo" je Ameriku sjajnim partijama i svi žele da ga vide na Ol-staru NBA lige.

Izvor: B92

Nedelja, 06.01.2019.

21:40

Foto: Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Kejti Vindž, novinarka i analitičarka američke regionalne sportske televizijske mreže "Altitjud", koja se emituje na području Stenovitih planina na zapadu SAD, putem "Tvitera" je pozvala ljude u Srbiji da glasaju za učešće centra Denver Nagetsa na Ol-star utakmici.

"PAŽNJA, SRBIJO: Prema podacima 'Guglove' mašine, u vašoj zemlji ima sedam miliona ljudi. Ispunite dužnost kao državljani te zemlje i glasajte za Nikolu Jokića na NBA Ol-staru. Hvala Vam", napisala je Vindžova, koja je zahvalila na srpskom jeziku.

Ona je sinoć u nekoliko tvitova izrazila oduševljenje Jokićem nakon utakmice koju je za domaće Nagetse odigrao protiv Šarlot Hornetsa, gde je dominirao dabl-dabl učinkom sa 39 poena i 12 skokova, pri čemu je čak i zakucao u kontranapadu, što nije baš karakteristično za njega.

"Nikola Jokić za predsednika, ili barem za ol-star, glasajte na https://vote.nba.com", navela je američka novinarka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

386 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

10 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: