Jokić: Popović je genije, čast je igrati protiv njega

Nikola Jokić i Denver uspeli su da pobede San Antonio sa 102:99 i tako se revanširaju Teksašanijma za poraz od pre nekoliko dana.

Izvor: Z.K.

Subota, 29.12.2018.

09:20

Jokić: Popović je genije, čast je igrati protiv njega
Photo by Sam Greenwood/Getty Images

Susret u Denveru bila je prilika da se sretnu Jokić i trener Teksašana Greg Popović. Nekoliko minuta su se zadržali u srdačnom razgovoru, ali Jokić nije otkrio detalje o čemu su pričali.

"Velika je čast igrati protiv njega. Mislim da je on košarkaški genije. Ako samo pogledate kako on razmišlja o igri, kakve sve akcije sprovodi sa svojim igračima. Način na koji razmišlja o svakom posedu lopte. Čak i ona poslednja akcija na meču. On je istinski košarkaški genije. I rekao mi je nešto smešno", nasmejao se Jokić.

Srpski košarkaš je susret završio minut i po pre kraja kada je zaradio šestu ličnu. Na kraju bio je zadovoljan zbog nove pobede, posebno je pohvalio Džamala Mareja koji je postigao 31 poen.

“U ključnim trenucima smo igrali kako treba, bili smo na visini zadatka, bukvalno svi igrači su dali doprinos. Moja hemija sa Džamalom samo raste, dok kod igramo zajedno, nastavićemo da napredujemo. Nisam brinuo kada je on u krizi jer znam da je sjajan igrač i da će se vratiti“, poručio je Jokić.

Posle susreta sa San Antonijom, Denver čeka duel sa Finiksom, koje sa klupe predvodi Igor Kokoškov.

"Biće to velika utakmica, jedva čekam da počne", poručio je Kokoškov, čiji tim jer poražen od Oklahome, 118:102.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: