Sukob i isključenje: Kanter laktom na Adetokumba VIDEO

Košarkaš Njujork Niksa Enes Kanter ušao je u sukob sa protivnikom iz Milvokija Janisom Adetokumbom, a zatim zaradio isključenje.

Izvor: LN

Petak, 28.12.2018.

13:28

Sukob i isključenje: Kanter laktom na Adetokumba VIDEO
AP Photo/Jeffrey Phelps

Tokom jednog napada Baksa Kanter je napravio faul nad Adetokumbom udarivši ga laktom, ali sudije to nisu tako okarakterisale.

Janis je završio na podu, a zatim prišao Kanteru kako bi raspravio potrebu za tako grubom rekacijom. Turčinu se to nije svidelo, pa je krenuo da mu se unosi u lice i obojica su svašta rekli u verbalnoj raspravi.

Posle pregledanja ponovljenog snimka sudije su odlučile da i jednom i drugom košarkašu daju po tehničku grešku, a s obzirom da je Kanteru to bila druga iste večeri isključen je sa utakmice.

Baksi su rutinski dobili Nikse rezultatom 112:96, a Grk je na kraju imao 31 poen, 14 skokova i osam asistencija, pa nije teško zaključiti odakle su došle Enesove frustracije prema njemu.

Janis i njujorška franšiza nisu u dobrim odnosima ove sezone – u nedavno odigranom meču dve ekipe on je ušao u sukob sa Mariom Hezonjom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: