Bogdanović: Znao sam da ću da pogodim, nema to veze sa srećom VIDEO

Bogdan Bogdanović istakao je posle trojke za pobedu Sakramenta nad Lejkersima da stalno vežba taj šut.

Izvor: AK

Petak, 28.12.2018.

09:10

Bogdanović: Znao sam da ću da pogodim, nema to veze sa srećom VIDEO
Foto: Tanjug/AP Photo/Steve Yeater

Srpski košarkaš je u poslednjoj sekundi pogodio preko Tajsona Čendlera za trijumf Kingsa 117:116.

"Verovali ili ne radim na ovom šutu sve vreme. Ja verujem da ništa ne dolazi sa srećom, sve je u posvećenosti i napornom radu. Hvala saigračima i treneru koji su i dalje verovali u mene iako sam promašio prethodna dva šuta. Oni su ipak igrali na mene i nekako sam znao da ću da pogodim. Čim sam izbacio loptu, krenuo sam unazad i video sam da će da uđe", rekao je Bogdanović.

Pročitajte još Bogdanović trojkom u poslednjoj sekundi srušio Lejkerse!

Ovo je bio Bogdanovićev najbolji potez od dolaska u NBA ligu, najvažnija trojka koju je postigao, iako mu nije prva takva u karijeri.

"Imao sam mnogo ovakvih šuteva u Evropi, trebalo bi da pogledate", rekao je Bogdanović američkim novinarima", Ali mi je prvi u NBA, nadam se da nije i poslednji. Ovo je šut sa treninga – dva driblinga, step-bek i šut. Nekad uđe, nekad izađe. Večeras je ušao. Ne znam ko je bio ispred mene, nisam gledao, samo sam uradio svoj pokret i to je sve što znam. Bilo je sjajno, cela hala je poludela, nisam znao šta da radim tada. Proslavili smo tu trojku".

Bogdanović je meč završio sa 23 poena (9/16 iz igre, 3/7 trojke) uz dva skoka te po asistenciju, ukradenu loptu i blokadu.

"Rekao sam mu: 'Bogi, dobićeš loptu tu. Ubaci je'. Mislim da je on igrač za velike utakmice", rekao je trener Kingsa Dejvid Jejger.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: