Bobi i Teo gledali nestvarnog Dončića – Klipersi bolji od Mavsa

Košarkaši Los Anđeles Klipersi pobedili su Dalas Maverikse sa 125:121.

Izvor: PT

Petak, 21.12.2018.

08:13

Bobi i Teo gledali nestvarnog Dončića – Klipersi bolji od Mavsa
Foto: Tanjug/ AP Photo/Marcio Jose Sanchez

Srpski košarkaši Miloš Teodosić i Boban Marjanović nisu imali veliku ulogu u 18. trijumfu ekipe iz "grada anđela" ove sezone.

Plemejker nije dobio niti jednu sekundu, dok je visoki centar odigrao sedam minuta i ostvario je učinak od četiri poena i jednog skoka.

Kliperse je predvodio sjajni Danilo Galinari sa 32 poena i šest skokova, Lu Vilijams je ubacio 26, dok je Montrez Herel meč završio sa 18 poena, šest skokova i četiri asistencije.

Neverovatni Luka Dončić odigrao je još jednu sjajnu partiju, samo nije uspeo da Maveriksima donese pobedu. Luka "magic" na terenu je proveo 31 minut i zabeležio je 32 poena (rekord karijere), četiri skoka, pet asistencija i četiri ukradene lopte.

Dončić još je jednom očarao NBA navijače partijom i pokazao da je budućnost ove lige. Uz Luku, Džej Džej Barea je postigao 19, Diandre Džordan je došao do 22 skoka, dok je Barns postigao 16 poena. U preostalom meču večeri Majami Hit savladao je Hjuston Roketse sa 101:99.

Čak pet igrača u pobedničkom sastavu imalo je dvocifren učinak, a najefikasniji bio je Džoš Ričardson sa 22 poena, dok je Tajler Džonson postigao 19.

Hjuston je predvodio Džejms Harden sa 35 poena, Erik Gordon je postigao 20, dok se Kris Pol ponovo povredio i ne zna se koliko će odsustvovati.

Erik Gordon imao je šut za pobedu, međutim promašio je trojku i Hit je došao do važne pobede. Hjuston ima skor 16/15, dok je Majami na 14/16.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: