Galinari o Teodosiću: Koristimo ga sve više, nadam se da ostaje u NBA

Košarkaš Los Anđeles Klipersa Danilo Galinari bio bi srećan kada bi srpski as Miloš Teodosić ostao u toj ekipi.

Izvor: LN

Četvrtak, 20.12.2018.

17:31

Galinari o Teodosiću: Koristimo ga sve više, nadam se da ostaje u NBA
AP Photo/Alonzo Adams

Teodosić od početka prošle sezone brani boje Klipersa, prve i jedine ekipe za koju je nastupao u najjačoj ligi sveta NBA.

Srpski igrač je nedavno najavio povratak u Evropu, možda čak i od početka 2019. godine, ali bi Galinari voleo da Teo ostane u NBA, upravo u Klipersima.

"Miloš (Teodosić) igra sve više i više i svaki put kada je na terenu on odigra dobro. Koristimo ga sve više i više i nadam se da će ostati sa nama. On je odličan momak, imamo dobar odnos i nadam se da će biti tu do kraja sezone", rekao je Galinari.

U poslednje vreme u NBA ligu dolazi sve više i više Evropljana koji sve češće igraju bitne uloge u svojim ekipama.

"Košarka u Americi postaje sve bolja dolaskom Evropljana. Kada sam prvi put došao ovde, nije bilo toliko stranaca kao sada. Napredujemo sve više, to je sjajno za NBA, ali i košarku generalno", dodao je Galinari.

Galinari je pričao i o stanju sa povredama i svom zdravlju, koje ga nije služilo tokom cele karijere.

"Najbitnije je da sam srećan i zdrav. Mnogo mi pomaže to što se već četiri, pet godina bavim jogom i borilačkim veštinama. Biti zdrav i spreman je najbitnija stvar za košarkaša u NBA ligi", jasan je Danilo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: