Jokić: Adams nije prljav igrač

Nikola Jokić je protiv Oklahome imao još jednu sjajnu partiju, a veoma pohvalno se izrazio i o kolegi iz rivalskog tabora, Stivenu Adamsu.

Izvor: Z.K.

Subota, 15.12.2018.

09:59

Jokić: Adams nije prljav igrač
Photo by Doug Pensinger/Getty Images

Dok je Jokić postigao 24 poena uz 15 skokova, Adams je bio jednako dobar sa druge strane sa 26 poena i 14 skokova.

Košarkaš Oklahome je uoči meča priznao da "nije znao Jokićevo ime", ali posle susreta u Denveru, sigurno ga je dobro zapamtio.

"Nikola je dobar igrač, veoma dobro organizuje njihovu igru. Neverovatno je kako dobro proigrava saigrače.Interesantno je kakvu pažnju ima dok to radi. Onda se neko od njih samo uputi ka košu velikom brzinom, a on mu pravovremeno prosledi loptu. Veoma mu je teško tu parirati", priznao je Adams.

Košarkaš Oklahome je poznat po svojoj snažnoj igri, ali Jokić kaže da u tome nema ničeg lošeg.

"Ne, Adams nije prljav igrač. Svi smo mi na neki način pomalo takvi. Samo zato što je snažan ne znači i da je prljav. Prljav je neko ko te povredi, a ne on. Možda ćete kada ste u napadu malo pogurati protivnika da biste stekli prednost, ali ne mislim da je to prljavo", poručio je Jokić.

Denver je pobedio Oklahomu sa 109:98.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: