Glup i nesportski potez Andersona – pobedi Denver povredama

Denver Nagetsi su u noći između subote i nedelj izgubili od Atlanta Hoksa, a trener Majk Maloun se suočio sa novom povredom igrača i to na vrlo ružan način.

Izvor: MLJ

Nedelja, 09.12.2018.

12:40

Glup i nesportski potez Andersona – pobedi Denver povredama
Printscreen / Twitter

Ono što iz ugla gledanja utakmice nije delovalo tako strašno, pretvorilo se u povredu organizatora igre Nagetsa, a kada se pogleda iz drugog ugla i u sraman, nesportski potez Džastina Andersona.

Denver je na 40 sekundi do kraja druge četvrtine vodio 54:51 i imao napad. Marej je promašio, lopta mu se odbila i bio joj je bliži od Andersona koji je istovremeno krenuo ka njoj.

Džamal je prvi dotakao, Andersona je inercija povukla napred, a on je u padu ispružio nogu i šutnuo pleja Denvera, posle čega je Marej pao, ali uspeo da doturi loptu do Jokića koji je dao koš.

Pridigao se potom i odšepao do klupe. Denver će kasnije bez Milsapa, Bartona, Herisa i sa "načetim" Marejem izgubiti meč sa 106:98. Samo noć ranije, Nagetsi su ostali bez startnog krilnog centra kada je Milsap polomio prst protiv Šarlota. I taj meč su izgubili.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: