Odlična partija Jokića u porazu Denvera od nejake Atlante

Košarkaši Denver Nagetsa doživeli su i drugi uzastopni poraz, jer su u noći između subote i nedelje poraženi od Atlanta Hoksa 106:98.

Izvor: MLJ

Nedelja, 09.12.2018.

08:15

Odlična partija Jokića u porazu Denvera od nejake Atlante
Tanjug / AP Photo/Danny Karnik

Srpski centar Nikola Jokić bio je najefikasniji u svom timu sa 24 poena, 11 skokova i sedam asistencija (9/17 iz igre).

Najbliži mu je u timu Nagetsa bio Malik Bizli sa 19, pa Huančo Ernangomes sa 17 poena. Atlanta Hokse je predvodio krilni centar Džon Kolins sa 30 poena, 12 skokova i pet asistencija, Bembri je dodao 18, a Vins Karter 13 poena.

Nagetsi su vrlo rano ušli u napadački ritam u ovom meču i već do polovine prve deonice trojkom Lajlsa probili dvocifrenu razliku na 20:9.

Nakon trojke Monte Morisa, a nešto zatim i njegove asistencije i poena Plamlija, Denver je imao +15 i komfornu prednost, a razliku je pravila i odbrana kojom su igrači Denvera terali protivnike iz Hoksa da povremeno "bacaju cigle" na koš. Atlanta do kraja prve četvrtine uspeva da smanji na 35:25, a do poluvrmena da je prepolovi, da bi Trej Jang polaganjem doneo i prvu prednost Hoksima posle četiri i po minuta u trećoj deonici.

Hoksi su se postepeno odlepljivali zahvaljujući Jangu, pa su do kraja treće deonice imali devet, a tokom četvrte četvrtine i svih 16 poena prednosti, što je za Nagetse bilo previše da stignu i izgubili su.

Denver je ovim porazom ostao i bez prvog mesta na Zapadu, na kom je sada Oklahoma sa 16 pobeda i osam poraza. Drugi su Voriorsi sa 18-9, a Nagetsi imaju 17-9. Atlanta je pretposlednja na slabijem Istoku sa samo šest pobeda i 20 poraza.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: