Milsap povređen, da li se Melo vraća kući?

Pol Milsap, košarkaš Denvera, nema sreće od kada je došao u Nagetse i u noći između petka i subote doživeo je novu povredu.

Izvor: PT

Subota, 08.12.2018.

16:49

Milsap povređen, da li se Melo vraća kući?
Photo by Marc Piscotty/Getty Images

Prošle sezone imao je problema sa šakom, a protiv Šarlota je nažalost polomio palac na nozi i još se ne zna koliko će tačno odsustvovati.

Ono što je sigurno neće se na teren vratiti za nekoliko dana, već ga očekuje pauza od nekoliko nedelja.

Denver je već osakaćen, Vil Barton i Geri Heris su se povredili u toku sezone, dok Ajzeja Tomas i Majkl Porter junior nisu u protokolu od početka sezone.

U njihovom odsustvu iskočili su igrači poput Malika Bizlija, Montea Morisa i Huanća Ernangomesa, međutim povreda Milsapa još više je poremetila rotaciju Nagetsa.

Zbog toga su pojedini lokalni mediji u Koloradu pokrenuli priču o povratku njihove nekadašnje zvezde i idola Karmela Entonija. Od kada je došao u ligu, Melo je svake sezone vodio Denver do plej-ofa, bio je njihov najbolji strelac i prvo lice franšize, međutim 2011. godine zatražio je trejd.

Sada je Entoni u dosta drugačijoj poziciji, u Oklahomi i Hjustonu se nije snašao i traži novu ekipu. Pol Milsap se povredio i mnogi smatraju da bi Melo mogao da pomogne ovim novim Nagetsima.

Šta vi mislite?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: