Mičel zezao Gobera – forhendom bi namučio i Federera

Košarkaš Jute Džez našalio se sa svojim saigračem iz ekipe, centrom Rudijem Goberom posle ranog isključenja Gobera u meču sa Hjustonom pre dve noći.

Izvor: MLJ

Subota, 08.12.2018.

10:10

Mičel zezao Gobera – forhendom bi namučio i Federera
Photo by Streeter Lecka/Getty Images

Gober je izgubio živce jer je napravio prvi faul već u prvim sekundama meča, da bi drugi dobio do trećeg minuta.

Posle rasprave sa sudijom Kortnijem Kirklandom, krenuo je ka klupi, "forhendom" raspalio po flašici za zapisničkim stolom i kažnjen isključenjem posle samo tri minuta.

Sve to je bilo povod za Mičela da objavi kratak snimak kako Rodžer Federer igra tenis, montiran sa Goberovim udaranjem flašice iz više uglova.

Zamišljenu razmenu je dobio Švajcarac, a Francuz je morao na vrlo rano tuširanje. "Defanzivni igrač godine protiv 'hol of fejm' tenisera", napisao je Mičel na Instagramu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: